Statt jubilerar - Båtresa!!
1996.10.19  del 3 (av 4) 
av Per och Helena

Som en liten paus i alla seminarier och högtidliga tillställningar ordnades internkalas med STATT. Det blev en liten båttur i Tokyobukten. Medan vi väntade på båten tog vi lite porträtt eftersom det råkade sitta en bra strålkastare i taket på brygghuset.


David och Kurita-san. Kurita-san håller i kontorets ekonomi, men hennes huvuduppgift är att vara mamma åt oss "kids" från Sueden.Nygifta Anita och Bosse från Washingtonkontoret


Malin och Jan, som fortfarande fyllde 31. Han fick en Shabu-shabu gryta med tillhörande spis under seglatsen.Herrskapet Bruzæus.....


.....å här är vi.
Sen la båten ut och sa tut. Asaoka-san på bilden till vänster hade fixat det mesta. Vi åt oerhört god sashimi och krabba och fisk och tempura och alla möjliga läckerheter. Sake och öl bjöds frikostigt till detta. Det hölls också ett och annat löst och ledigt tal. (Gunnar Hambreus till höger)

Bosse (bild vänster), som plötsligt fick för sig att bråka lite om vilken sida om Stilla havet som egentligen är bäst, halade fram tolv T-shirts i storlek JÄTTESTOR med vackra amerikanska slagord på. De fick vi väster om havet ha på oss. Själv tog han och hans följeslagare på sig indianfjädrar. Lånta? Ingen vet. Det blev krigsdans runt bordet.


De var stora faktiskt. Tröjorna alltså. Även på en normalstor svensk man i trettioårsåldern nådde de faktiskt nedanför höfterna och gott och väl runt midjan.


Natten kom allt snabbare i Tokyo bay. Vi lade till vid ena brofästet vid Rainbow bridge. Där finns bla en sandstrand och en virtuell nöjespark: SEGA Joypolis.


Squaw med mikrofon till vänster. Mats till höger släpper loss till "Smoke gets in your eyes. Karaoke finns överallt!!!
Kvällens deltagare var:

Från Tokyo-kontoret : Mats och Eva Bruzeaus, Sunaga-san med fru, Kurihara-san, Naito-san, Asaoka-san, Tamura-san, Kurita-san, Nakazato-san, Jan Sträng och Malin Nilson, David Jost samt vi (Per och Helena).

Från USA-kontoren: Bosse och Anita Hedberg (Washington), Ulf och Susanne Corné (San Fransisco), Leif och Birgitta Nilsson (Detroit) samt Magnus Meyer (Los Angeles).

Från Sverige: Lars Hallén (VD STATT), Åke Jansson , Gunnar Hambreus, Sabine Ehlers (Pers företrädares företrädare) med pojkvän Jim.

ALLA!!
     Skapad: 1996-11-05 av Per och Helena  (helbob@helbob.com). Uppdaterad: 1996-11-11